Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009



Hej από Δανία!
Είτε το πιστεύετε είτε όχι φτάσαμεεε..! Το σημερινό μας πρόγραμμα άλλαξε τελείως λόγω της αναπάντεχης ματαίωσης της πρωινής μας πτήσης με αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή μας σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Ωστόσο η υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι Activista της Δανίας ήταν πραγματικά θερμή, ήδη γνωρίσαμε πολλά παιδιά με τα οποία θα συνεργαστούμε τις επόμενες ημέρες, μεταξύ των οποίων τους UK Activista και κλείσαμε ραντεβού για αύριο όπου όλοι θα δώσουμε το παρόν στη μεγάλη πορεία που αναμφισβήτητα θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στη διάρκεια της συνόδου COP15.
Σε λίγο πάμε σε συναυλία flamengo, μια από τις πολλές που οργανώνονται στην πόλη (κυρίως στα πλαίσια του Klimaforum, της αντισυνόδου που «τρέχει» ταυτόχρονα με την κύρια σύνοδο του ΟΗΕ). Παρολ’ αυτά από τη σύντομη διαδρομή μας από το αεροδρόμιο έως τις εγκαταστάσεις της MS – ActionAid η εντύπωσή που μας δημιουργήθηκε, με εξαίρεση κάποιες αφίσες, είναι ότι η πόλη διατηρεί τους ρυθμούς της μάλλον ανεπηρέαστη από αυτό που θεωρείται αυτή τη στιγμή το γεγονός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο πολλά θα είναι διαφορετικά… ;-)
Καλό βράδυ!
photo : Anna Tzitzili/ ActionAid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου